Meniu
Cos

BMW

Ceas Barbati, Bmw, Motorsport BMW3001 Ceas Barbati, Bmw, Motorsport BMW3001
Livrare Gratuita Deschidere colet In limita stocului disponibil
Ceasul de mana Bmw pentru barbati are mecanism quartz si este potrivit stilului casual. Carcasa este din inox si are diametrul de 43 mm iar cureaua este confectionata din inox. Cadranul are display an..
1.567,00 Lei
Ceas Barbati, Bmw, Motorsport BMW2002 Ceas Barbati, Bmw, Motorsport BMW2002
Livrare Gratuita Deschidere colet In limita stocului disponibil Livrare in 24 de ore
Ceasul de mana Bmw pentru barbati are mecanism quartz si este potrivit stilului sport. Carcasa este din inox si are diametrul de 43 mm iar cureaua este confectionata din silicon. Cadranul are display ..
699,00 Lei PRP: 1.391,00 Lei
Ceas Barbati, Bmw, Classic BMW6000 Ceas Barbati, Bmw, Classic BMW6000
Livrare Gratuita Deschidere colet In limita stocului disponibil
Ceasul de mana Bmw pentru barbati are mecanism quartz si este potrivit stilului casual. Carcasa este din inox si are diametrul de 42 mm iar cureaua este confectionata din inox. Cadranul are display an..
1.684,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Companie multinationala producatoare de automobile si motociclete de lux, infiintata in anul 1916 la Munchen in Germania, BMW si-a marit oferta de produse in ultimii ani. In primul rand ceasurile BMW sunt destinate iubitorilor acestei marci. Sunt ceasuri atat cu mecanism quart cat si ceasuri automatice, elvetiene, potrivite oricarei ocazii. Daca alegi sa comanzi un ceas BMW, indiferent de colectia din care face parte, il vei primi in frumoasa lui cutie originala.