Meniu
Cos

Porsche Design

Ceas Barbati, Porsche, Worldtimer 6750.13.44.11 Ceas Barbati, Porsche, Worldtimer 6750.13.44.11
Garantie 2 ani Livrare Gratuita Deschidere colet In limita stocului disponibil
Ceasul de mana Porsche Design pentru barbati are mecanism automatic si este potrivit stilului casual. Carcasa este din inox si are diametrul de 44 mm iar cureaua este confectionata din cauciuc. Cadran..
25.823,00 Lei PRP: 57.350,00 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

În 1963, prof. Ferdinand Alexander Porsche a creat unul dintre cele mai emblematice obiecte de design din istoria contemporană: Porsche 911. Urmând viziunea sa de a extinde principiile și legenda Porsche dincolo de lumea auto, a fondat marca exclusivă de stil de viață Porsche Design în 1972. Filosofia și limbajul său de design pot fi văzute și astăzi în toate produsele Porsche Design.

FORMA SI FUNCTIONARE IN PERFECTA ARMONIE. Ferdinand Alexander Porsche nu a făcut mare tam-tam cu sine. A rămas un designer tăcut, de clasă mondială. Originea Porsche Design este un ceas. Ca o reinterpretare radicală a unui ceas, Cronograful I din 1972 a combinat toate elementele ideii de design a fondatorului Porsche Design, care există și astăzi: funcționalitate și durabilitate printr-un limbaj de design redus. Cronograful I reprezintă, de asemenea, legătura strânsă cu compania-mamă Porsche.

Porsche Design urmează o filozofie clară de design: optimizarea funcției. Reduceți forma până la esențial. Depășește familiarul pentru a descoperi continuu soluții noi și excepționale. Acest lucru are ca rezultat modele unice și atrăgătoare care au câștigat mai multe premii pentru formă și funcție.